TORSTAI

Torstai on toivoa täynnä ja edellisen päivän verryttelyjen jälkeen oli tarkoitus aloittaa fisustus oiken kunnolla. Harmi vaan että keli ei oikein ollut hauenkalastajan vinkkelistä kohdallaan. Pieni tuulenvire sentään kävi, mutta iso osa paikoista oli pläkässä. Niinpä aamupäivä antoi vain muutamia räkiä matkalla Paraisten Portille, eikä löydetty suurempia haukitihentymiä.

Suuntasimme iltapäiväksi alueen eteläosiin, missä tapasimme Ramin venekunnan ja kuulumiset vaihdettuamme luovutimme veneeseen keltaisen paidan ilmeisesti reissun ekasta pinnahauesta, 3,45-kiloisesta. Loppupäivän kiertely toi paidan kuitenkin veneeseemme takaisin, kun pläkäpaikalta 3,6-kiloinen puri vaappua. Kun illalla kuultiin ettei kukaan ole saanut sen suurempaakaan kalaa, jäi paita päälleni seuraavaan päivään asti.

3,6-kilisen saamisen jälkeen Lari uhkasi jossain vaiheessa iltapäivää riistää paitakiinnitykseni kun painotettuun possuun tälläsi syvässä kaislikkorannassa jotain mikä vain veti hetken aikaa eikä suostunut näyttäytymään ennen irtoamistaan. No, tuo oli vain ennettä siitä mitä tuleman piti, sillä seuraavana päivänähän Lari tuon paidan sitten sai.

Meidän veneeseen torstaina 18 haukea ja 1 pinna, mikä ei kiertelyyn nähden tuntunut paljolta.

Anssi